Erengøring hvad skal du gøre rent?

legetøj børn

Rengøring af Legetøj

Velkommen til Erengøring.dk

Hvad med rengøring af legetøj under corona?

Det anbefales at der gøres mere rent end normalt.

Der er stor forskel på at desinficere legetøj og vaske det. Hvis man desinficere så fjerne man bakterier og vira.
Rent og vasket legetøj har stadig bakterier selv om det ser rent ud. Risikoen er dog lav for at give vira videre. Man har ikke helt fundet ud af hvor længe corona virus kan overleve på forskellige overflader endnu. Det er dog anslået fra 1 til 72 timer - så rat stort spænd.

Hvis man vil desinficere legetøj

Hvis man vil desinficere legetøj, så skal man først finde ud af om legetøjet kan tåle 70-80 grader. Nogle plastik typer kan ikke tåle det.


Hvis legetøjet kan tåle de 80 grader, så kan man lave et varmt sæbevand med en lille bitte smule universalt rengøringsmiddel og ligge legetøjet deri i cirka 2 minutter.


Legetøj der ikke kan tåle 80 graders varmtvand, kan måske sprittes istedet for. Nogle plastik typer smelter ved kontakt med alkohol eller rengøringsmidler - så prøv evt i lille hjørne først.

Brug af fryser til at slå virus ihjel

Lus kan man slå ihjel ved at komme legetøjet i fryseren - men det kan man ikke med corona / covid19 virus.

Virus og bakterier kan nemt overleve en tur i fryseren. Så fryseren er ikke brugbar til at desinficere legetøj.

Gør rengørig til en leg

Almindelig rengøring i huset kan gøres til en leg sammen med sine børn.

Der findes en masse rengøringslegetøj såsom legetøjsstøvsuger, moppe og meget mere. Besøg Elverborn.dk for nærmere info.

Rengøringsartikler til at holde kontoret rent

Rene omgivelser gøre det mere behageligt og overskueligt at arbejde, så man bør derfor have de nødvendige rengøringsartikler til at sørge for det. Om der er tale om et produktionslokale, et køkken, en kantine eller et kontor, så er der behov for rengøringsartikler. Ens ansatte vil også være meget mere motiveret til at komme på arbejde, hvis de ved, at arbejdspladsen er ren. Det er derudover vigtigt i forhold til kundemøder, da ens kunder højst sandsynligt vil føle sig utilpas med at samarbejde med nogen, som ikke kan finde ud af at holde sit kontor rent.

Har man en virksomhed, som har et behov for rengøringsartikler, så kan man købe det hos Cytex. De totalleverandører og har alt inden for rengøring. Mange af deres produkter har anmærkninger, som fortæller at man ved brug af disse, er skånsomme mod miljøet. Man kan derfor købe hos Cytex med god samvittighed. Er man i tvivl, så kan man kigge efter svanemærket eller kontakte deres kundeservice.

Stort produkt udvalg

Deres produkt portefølje er fordelt i kategorierne aftørringspapir, dispensere, cremer, handsker, sæber og hånddesinfektion, industriaftørring, køkkenruller, klude og skuresvampe, rengøringsmidler, papirhåndklæder, rengøringsrekvisitter, toiletpapir og rengøringsmaskiner. Man kan altså mere eller mindre få alt inden for rengøringsartikler hos dem, hvilket har den fordel, at man slipper for at skulle gå til andre end dem. Dette er ikke bare nemmere, det er også billigere.

Man kan lave bestillinger på deres hjemmeside døgnet rundt. Deres kundeservice er ligeledes til rådighed til at rådgive en, så man finder den optimale løsning og får dækket sine behov. De har mange års erfaring og deres priser er konkurrencedygtige. Ydermere har de dag til dag levering, så man hurtigt kan få sine vare.

Meget mere end bare rengøringsartikler

Hos Cytex tilbyder de ikke kun rengøringsartikler, de har også emballage, catering tilbehør samt kontorartikler. Det er altså en mulighed at bruge dem som leverandøre til store dele af ens virksomhed. Har man f.eks. brug for emballage, så er det også en mulighed at få lavet tryk på, så man kan sprede et budskab.